Frontline vet 2,5 mg/ml spray 100 ml

Frontline vet sumute iholle koiralle ja kissalle 100 ml

Kuvaus

Koiran ja kissan puutiaisten (punkki) ja kirppujen häätö ja ennaltaehkäisy. Koiran täiden sekä koiran ja kissan väiveiden häätö. Sumute iholle. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen ennen lääkkeen käyttöä.

Käyttöaihe

Koiran ja kissan kirppujen (Ctenocephalides felis) ja puutiaisten (punkki) (Rhipicephalus sanguineus, Ixodes ricinus) häätö ja ennaltaehkäisy. Koiran täiden (Linognathus setosus) ja koiran ja kissan väiveiden (Trichodectes canis, Felicola subrostratus) häätö. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen ennen lääkkeen käyttöä.

Koostumus

1 ml sisältää: Fiproniili 2,5 mg. Apuaineet: Kopovidoni 20,0 mg, isopropanoli 0,8 ml, puhdistettu vesi q.s. ad 1 ml.

Annostus

3-6 ml (7,5-15 mg vaikuttavaa ainetta) painokiloa kohti (3 ml/kg lyhytkarvaisille ja 6 ml/kg pitkäkarvaisille eläimille). Tämä vastaa 6-12 pumppausta kiloa kohti 100 ml:n pakkauksesta ja 2-4 pumppausta kiloa kohti 250 ml:n ja 500 ml:n pakkauksesta. Suihkutetaan vastakarvaan ja varmistetaan, että koko turkki kastuu. Neste hierotaan turkkiin siten, että se pääsee kosketukseen ihon kanssa. Turkin annetaan kuivua normaalisti, pyyhettä ei käytetä. Estä eläintä nuolemasta märkää turkkia. Uusintakäsittelyä ei saa tehdä useammin kuin joka 4 viikko, koska lyhyemmistä hoitoväleistä ei ole tehty tutkimuksia.

Tuotetiedot:

Vahvuus: 2,5 mg/ml
Muoto: Sumute iholle
Pakkauskoko: 100 ml

Saatavilla hyvin varustelluista apteekeista.

Materiaalit
Frontect, Frontline ja Frontpro tuoteperhe-esite