Optixcare Eye Lube + Hyaluron

Optixcare Eye Lube Plus

Kuvaus

Kosteuttava silmägeeli koiralle, kissalle ja hevoselle.

Koostumus

Steriili vesi, sorbitoli, karbomeeri, hyaluroni 0,4%, natriumhydroksidi. Säilytysaineet: dinatrium EDTA ja setrimidi.

Käyttöaihe

Optixcare on kosteuttava ja pitkävaikutteinen silmägeeli, joka on suunniteltu nimenomaan eläinten silmien kosteuttamiseen. Sopii koiralle, kissalle ja hevoselle. Optixcaren ainutlaatuinen karbomeerigeelin ja hyaluronihapon yhdistelmä pitää silmän kosteana pitkään. Optixcare on helppo annostella eläinten silmään.

Annostus

Anestesian yhteydessä: 1-2 tippaa molempiin silmiin sarveiskalvon pinnalle tai sidekalvopussiin. Kuiviin silmiin: 1-2 tippaa molempiin silmiin 2-3 kertaa päivässä tai eläinlääkärin antamien ohjeiden mukaan.

Muoto : Geeli
Pakkauskoko : 20 g

Tuotetiedot

Optixcare Eye Lube Plus sisältää hyaluronia ja karbomeerigeelin. Hyaluroni sitoo vettä ja karbomeeri hidastaa sen poistumista. Karbomeeri tekee geelistä viskoosin, jolloin se pysyy silmän pinnassa pidempään ja helpottaa geelin annostelua. Geeli muuttuu juoksevammaksi silmässä joutuessaan kosketuksiin kyyneleritteen suolojen kanssa.

Tuotteen edut:

  • Leviää nopeasti silmän pintaan ja suojaa sarveis- ja sidekalvoa

  • Pitää silmän pitkään kosteana

  • Tarttuu silmän pintaan ja lievittää kuivuuden aiheuttamaa epämukavaa tunnetta

  • Suojaa ja kosteuttaa silmiä myös anestesian aikana

Varoitukset: Vain eläimille. Jos valmiste ärsyttää eläimen silmiä, lopeta käyttö ja ota yhteyttä eläinlääkäriin. Geeli on steriiliä siihen asti kunnes korkki avataan ensimmäisen kerran. Tuubin ja sen sisällön kontaminoitumisen estämiseksi vältä koskemasta tuubin kärjellä silmää tai muutakaan pintaa. Sulje korkki huolella käytön jälkeen. Säilytys: Säilyy käyttökelpoisena 60 vuorokautta avaamisen jälkeen. Säilytettävä huoneenlämmössä.

Materiaalit