Otocur vet korvasuihke 30 ml

Otocur vet korvasuihke

Kuvaus

Jojobaöljyä sisältävä korvasuihke korvien puhdistukseen ja vaikun irrottamiseen. Ennaltaehkäisee säännöllisesti käytettynä korvakäytävien ärsytystä ja punoitusta paljon uivilla ja korvatulehduksiin taipuvaisilla koirilla.

Tuotetiedot

Otocur vet – korvasuihke, jojobaöljy 5%

Jojobaöljyä sisältävä korvasuihke korvien puhdistukseen ja vaikun irrottamiseen. Ennaltaehkäisee säännöllisesti käytettynä korvakäytävien ärsytystä ja punoitusta paljon uivilla ja korvatulehduksiin taipuvaisilla koirilla. Otocur vet – korvasuihketta voidaan käyttää tiineyden ja imetyksen aikana.

Koostumus

Jojobaöljy (Simmondsia chinesis) Apuaineet: Parafiiniöljy, isopropyylimyristaatti, isododekaani.

Tuotteen käyttö

Ennaltaehkäisevä käyttö: Annostele 1-2 painallusta korvasuihketta kerran päivässä eläimen molempiin korviin 2 viikon ajan. Sen jälkeen annostellaan kerran viikossa tai eläinlääkärin ohjeiden mukaisesti. Kokonaishoitoajan tulee olla vähintään 10 viikkoa.

Vaikun irrotus: Annostele 1-2 painallusta kerran päivässä korvakäytävään 3-4 päivän ajan tai eläinlääkärin ohjeiden mukaisesti. Hoidon jälkeen korvat voidaan huuhdella myös eläinlääkärissä. Varmistu ennen käyttöä, että tärykalvo on ehjä. Noudata aina eläinlääkärin antamia ohjeita. Käytä kullekin eläimelle omaa Otocur vet pulloa.

Säilytys: Otocur vet pakkaus sisältää pieniä osia. Ei lasten ulottuville eikä näkyville. Säilytä pakkaus pystyasennossa huoneenlämmössä. Tyhjä pullo voidaan hävittää kotitalousjätteen mukana.

Tuotetiedot

Muoto: Suihke
Pakkauskoko: 30 ml

Jälleenmyyjät: Saatavilla hyvin varustelluista apteekeista, eläinlääkäriasemilta ja eläintarvikeliikkeistä sekä alan verkkokaupoista.