Seraquin® 2 g tabletti koiralle, täydennysrehu

Seraquin 2 g tabletti koiralle

Kuvaus

Seraquin® 2 g on nivelten hyvinvointiin tarkoitettu täydennysrehu koiralle. Se sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia sekä kurkumauutetta. Seraquin® purutabletit ovat hyvänmakuisia ja ne voidaan antaa koiralle makupalana.

Käyttöaihe

Seraquin® on nivelten hyvinvointiin tarkoitettu täydennysrehu koiralle.

Koostumus

Glukosamiini HCl, kondroitiinsulfaatti, inaktivoitu hiiva (Saccharomyces cerevisiae), maltodekstriini, porsaan maksa-aromi, kurkuma, hydrolysoitu kanavalkuainen, natriumkloridi. Ravintoaineet: Raakavalkuainen 26,0 %, raakarasva 1,7 %, raakakuitu 0,5 %, tuhka 10,2 %. Huom, myyntipakkauksen merkintöihin on jäänyt vanha tieto, jossa mainitaan kondoitiinisulfaatin lähteeksi porsaan henkitorvi. Oikea lähde on siipikarjan rintalasta. Tämä koskee kaikkia myynnissä olevia eriä.

Annostus

2 g tabletteja koiralle yli 10 kg: 10 – 20 kg 2 tablettia, 20 – 40 kg 3 tablettia ja yli 40 kg 4 tablettia päivässä. Annos voidaan yleensä puolittaa 4 – 6 viikon jälkeen, jolloin annosta lasketaan vähitellen ½ tablettia viikoittain.

Seraquin® purutabletit ovat hyvänmakuisia ja ne voidaan antaa koiralle makupalana. Tabletit voidaan myös murskata ja sekoittaa koiran ruokaan.


Muoto: Tabletti
Pakkauskoko: 60 kpl

Jälleenmyyjät: Tuotteita saatavilla hyvin varustelluilta eläinlääkäriasemilta, apteekista ja eläintarvikeliikkeistä.