Seraquin® 800 mg vet tabl kissalle ja pienelle koiralle

Seraquin 800 mg vet kissalle ja pienelle koiralle

Kuvaus

Seraquin® 800 mg on nivelten hyvinvointiin tarkoitettu täydennysrehu kissalle ja pienelle koiralle. Se sisältää glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia sekä kurkumauutetta. Purutabletit ovat hyvänmakuisia ja ne voidaan yleensä antaa eläimelle makupalana.

Käyttöaihe

Seraquin® 800 mg on nivelten hyvinvointiin tarkoitettu täydennysrehu kissalle ja pienelle koiralle.

Koostumus

Inaktivoitu hiiva (Saccharomyces cerevisiae), maltodekstriini, glukosamiini HCl, kondroitiinisulfaatti, hydrolysoitu kanavalkuainen, porsaan maksa-aromi, kurkuma, natriumkloridi. Ravintoaineet: Raakavalkuainen 24,9 %, raakarasva 2,0 %, raakakuitu 0,7 %, tuhka 11,3 %. Huom, myyntipakkauksen merkintöihin on jäänyt vanha tieto, jossa mainitaan kondoitiinisulfaatin lähteeksi porsaan henkitorvi. Oikea lähde on siipikarjan rintalasta. Tämä koskee kaikkia myynnissä olevia eriä.

Annostus

Pakkaus sisältää 60 tablettia. Annostus 800 mg tabletteja pienelle koiralle ja kissalle: alle 5 kg 2 tablettia, 5 – 7,5 kg 3 tablettia ja yli 7,5 kg 4 tablettia päivässä. Kun tabletteja on annosteltu 4-6 viikon ajan, voidaan annos vähitellen puolittaa.Annos voidaan yleensä puolittaa 4 – 6 viikon jälkeen laskemalla annosta vähitellen ½ tablettia viikoittain.

Seraquin® purutabletit ovat hyvänmakuisia ja ne voidaan yleensä antaa eläimelle makupalana. Tabletit voidaan myös murskata ja sekoittaa ruokaan.

Muoto: Tabletti
Pakkauskoko: 60 kpl

Jälleenmyyjät: Tuotteita saatavilla hyvin varustelluilta eläinlääkäriasemilta, apteekista ja eläintarvikeliikkeistä.