Vetcare E-vitamiini 100 ml

Vetcare E-vitamiini 100 ml

Kuvaus

Nestemäinen luonnollista E-vitamiinia (200 KY/ml) sisältävä täydennysrehu koiralle. Normaaliin aineenvaihduntaan, kasvuun ja kehitykseen, vastustuskykyyn ja hormonitoimintaan.

Koostumus

Vehnänalkioöljy, D-α-tokoferoli Lisäaineet, Ravitsemukselliset lisäaineet: E-vitamiini, D-α-tokoferoli 134 200 mg/l, (200 IU/ml) Säilyvyys: 24 kk. Säilytetään huoneenlämmössä alle 25 °C. Avattu pullo käytettävä 3 kuukauden kuluessa.

Käyttöaihe

Koirat tarvitsevat E-vitamiinia normaaliin aineenvaihduntaan, kasvuun ja kehitykseen, vastustuskykyyn ja hormonitoimintaan. Koiran elimistö ei voi itse muodostaa E-vitamiinia, eikä sitä aina saada riittävästi ravinnosta, joten koira voi hyötyä E-vitamiini täydennyksestä.

Raakaruokinnassa E-vitamiini on erityisen tärkeää, koska raakaruoassa itsessään sitä ei ole välttämättä riittävästi. Mitä enemmän koiran ravinto sisältää rasvoja, sitä tärkeämpää on riittävä E-vitamiinin saanti, koska E-vitamiini antioksidanttina estää rasvojen härskiintymistä. Myös fyysisessä rasituksessa olevat koirat sekä jalostukseen käytettävät koirat hyötyvät E-vitamiinilisästä.

Hevonen saa E-vitamiinia luonnollisesta ruoastaan tuoreesta laidunruohosta. Sisäruokintakaudella E-vitamiinin säilyvyys kuivassa heinässä on heikkoa ja sitä tulisi lisätä jokaisen hevosen ravintoon. Tiineiden ja imettävien tammojen, varsojen, nuorten kasvavien hevosten ja urheiluhevosten E-vitamiinitarve on suurin.

Annostus

Koira:

  • Aikuinen koira levossa tai kevyessä liikunnassa, alle vuoden ikäinen koira: 1 pumpun painallus kerran vuorokaudessa

  • Aikuinen koira vaativassa liikunnassa: 2 pumpun painallusta kerran vuorokaudessa.

  • Siitokseen käytettävä, tiine tai imettävä koira: 3 pumpun painallusta kerran vuorokaudessa.

Hevonen:

  • Sisäruokintakaudella kaikille hevosille 3 pumpun painallusta (720 IU) vrk

  • Öljyruokinnalla olevat hevoset laidunkaudella: Jos öljyruokinta 1-3 dl/vrk, tällöin E-vitamiinia 1 pumpun painallus (240 IU) vrk Jos öljyruokinta > 3 dl/vrk, tällöin E-vitamiinia 2 pumpun painallusta (480 IU) vrk

  • Siitostammat: Ennen viimeistä tiineyskuukautta 3 pumpun painallusta (720 IU) vrk Viimeisen tiineyskuukauden ajan 5 pumpun painallusta (1200 IU) vrk

  • Nuoret alle 1-vuotiaat 4 pumpun painallusta (960 IU) vrk

Tuotetiedot

Muoto: Neste
Pakkauskoko: 100 ml

Jälleenmyyjät: Saatavilla hyvin varustelluista apteekeista, eläinlääkäriasemilta ja eläintarvikeliikkeistä sekä alan verkkokaupoista.