Vetcare Korvapuhdiste

Vetcare Korvapuhdiste

Kuvaus

Sopii korvien säännölliseen puhdistukseen kotihoidossa. Vetcare Korvapuhdisteen sisältämät ainesosat heikentävät bakteerien ja hiivojen elinolosuhteita. Voidaan käyttää tulehdusalttiille korville eläinlääkärin ohjeen mukaan.

Tuotetiedot

Vetcaren Korvapuhdiste sisältää korvavahaa poistavia ainesosia sekä maitohappoa ja salisyylihappoa, joilla on bakteerien ja hiivojen elinolosuhteita heikentäviä ominaisuuksia.

Varmista tarvittaessa lemmikkisi tärykalvojen eheys eläinlääkäriltä ennen valmisteen käyttöä. Jos eläimen korva on aristava tai punoittava tai käytön aikana esiintyy ihoärsytystä, lopeta käyttö ja kysy neuvoa eläinlääkäriltä. Korvapuhdiste sopii säännölliseen käyttöön.

Muoto: Liuos
Pakkauskoko: 100 ml

Jälleenmyyjät: Saatavilla hyvin varustelluista apteekeista, eläinlääkäriasemilta ja eläintarvikeliikkeistä sekä alan verkkokaupoista.

Koostumus

dipropyleeniglykoli, glyseroli, propyleeniglykoli, oleiinihappo, maitohappo, salisyylihappo, Aloe ferox 0,5 %, propolis, hajuste, vesi, klooriheksidiinidiglukonaatti 0,05 %, BHT

pH n. 4

Tuotteen käyttö

Annostele koiralle 5–6 tippaa ja kissalle 2 tippaa per korva tarvittaessa tai eläinlääkärin antamien ohjeiden mukaan. Korvaa hierotaan kevyesti tyvestä. Pyyhi ylimääräinen puhdiste tarvittaessa puhdistusaineella ja pumpulilla. Anna eläimen ravistella päätään luonnollisesti, jolloin korvavahaa irtoaa. Jos epäilet tärykalvovauriota, ota yhteys eläinlääkäriin ennen korvapuhdisteen käyttöä.

Sulje korkki huolellisesti käytön jälkeen.

Jos esiintyy ihoärsytystä, lopeta käyttö ja kysy neuvoa eläinlääkäriltä. Älä käytä vaurioituneelle tai ärtyneelle iholle. Noudata aina eläinlääkärin antamia ohjeita. Käytä kullekin eläimelle omaa Vetcare Korvapuhdiste pulloa.

Säilytys: Vetcare Korvapuhdiste pakkaus sisältää pieniä osia. Ei lasten ulottuville eikä näkyville. Säilytä pakkaus pystyasennossa huoneenlämmössä. Kierrätä pakkauskotelo kartonkina, tyhjä pullo muovina.