• Nivelet

  Flexadin Advanced – uusi ainutlaatuinen vaikutusmekanismi (UC-II)

  Käyttöaihe

  Täydennysrehu, erikoisruokavalio koirille. Nivelten aineenvaihdunnan tukeminen nivelrikon yhteydessä. Helposti kerran päivässä annosteltava hyvänmakuinen purutabletti.

  Suositellaan eläinlääkärin lausunnon pyytämistä ennen käyttöä tai käyttöajan pidentämistä. Purutabletit voidaan antaa suoraan makupalana tai ruoan joukossa. Tuotetta tulee käyttää noudattaen ravintosuosituksia. Vettä on oltava jatkuvasti saatavilla.

  Nivelten aineenvaihdunnan tukeminen nivelrikon yhteydessä. Sisältää UCII® (40 mg/purutabletti), jossa on denaturoimatonta kollageenityyppiä II. Tyyppi II kollageeni on tärkeä osa rustoa. Sisältää omega-3 rasvahappoja, jotka tukevat nivelruston terveyttä ja E-vitamiinia sen voimakkaan antioksidanttivaikutuksen ansiosta. Ihanteellisen tuloksen saavuttamiseksi yhdistä Flexadin® tasapainotettuun koiran täysruokaan.

  Tiivistelmä

  Tuotenimi: Flexadin® Advanced 30 tabl ja 60 tabl

  Eläin: Koira

  Pakkauskoot: 30 purutablettia (nettopaino 90g) ja 60 purutablettia (nettopaino 180g).

  Muoto: Purutabletti

  Säilyvyys: Säilytetään huolellisesti suljetussa pakkauksessa alle 25°C lämpötilassa kuivassa paikassa suojattuna auringonvalolta. Vain eläimille. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

  Koostumus

  Glyseroli, hiiva, kaurajauho, rehuruisjauho, kaurahiutale, kananmaksajauhe, pellavansiemenöljy, UCII: kananrustojauhe (sisältää kaliumkloridia: 0,44%, kokonaiskollageeni: 0,36% (sisältää denaturoimatonta kollageenityyppi II)) 1,47%, kalaöljy (EPA:n lähde), pektiini, sakkaroosi, maltodekstriini, kalsiumsulfaattidihydraatti, polyetylenglykoli.

  Lisäaineet/1 kg: Emulgointi- ja stabilointiaineet, sakeuttamis- ja hyytelöintiaineet: akaasia (arabikumi) E414 50 000 mg, natriumalginaatti E401 250 mg; vitamiinit ja provitaamiinit: E-vitamiini/all-rac-alfatokoferoliasetaatti (3a700) 7000 IU; säilöntäaineet; antioksidantit; aromiainesekoite.

  Ravintoaineet: Kosteus 20%, raakavalkuainen 15%, raakarasva 9%, tuhka 3%, raakakuitu 1,5%. Yhdessä purutabletissa: Omega-3 rasvahappojen kokonaismäärä 95 mg, eikosapentaeenihapon (EPA) kokonaismäärä 9,3 mg, E-vitamiinin kokonaismäärä 21 IU, yhden purutabletin paino: 3 g.

  Lataa tästä Flexadin esite 

  Flexadin Advanced 30 tabl. ja 60 tabl.

  Seraquin – nivelten hyvinvointiin kissoille ja koirille

  Seraquin sopii kaikille seniorikoirille ja aktiivisille koirille sekä kissoille. Se sisältää korkeat pitoisuudet glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia sekä antioksidanttina toimivaa kurkumauutetta. Seraquin on maittava makutabletti ja koirat sekä kissat ottavat sen yleensä mielellään.

  Kysy lähimmästä apteekista, eläinlääkäriltä tai tilaa jälleenmyyjämme verkkokaupasta.

  Lataa tästä Seraquin-esite

  Vetcaren luonnollinen E-vitamiini koiralle

  Elimistön hapetustressi voi näkyä koiran nivelissä. Ajan myötä nivelrustossa tapahtuvat vauriot nähdään lemmikin ontumisena ja jäykkyytenä. Nivelrikko syntyy vaiheittain nivelpintoja peittävän ruston hajoamisen seurauksena. Nivelruston korjautumiskyky on erittäin huono, eikä tuhoutunut rustokudos kykene uudistumaan. Nivelrikon syntyyn vaikuttaa useat eri tekijät ja hapetusstressi on ainoastaan yksi tekijä tässä tapahtumasarjassa. Nivelrikon oireina on nivelalueen kipu ja turvotus.

  E-vitamiini kulkeutuu nivelnesteeseen, missä se vähentää nivelruston tuhoutumista kiihdyttävien yhdisteiden määrää. E-vitamiinilla on myös todettu tutkimuksissa olevan nivelperäistä kipua lieventävää vaikutusta.

  Kysy lähimmästä apteekista, eläinlääkäriltä tai tilaa jälleenmyyjämme verkkokaupasta.