Zylkène 75 mg (Alfa-kasotsepiini)

Zylkene < 10 kg (entinen 75 mg)

Kuvaus

Auttaa kissoja ja koiria rentoutumaan kuormittavissa, kestoltaan lyhyissä tilanteissa. Täydennysrehu.

Koostumus

Maltodekstriini, kaseiini (trypsiinihydrolysoitu naudan kaseiini) 29,4 %, magnesiumstearaatti. Ravintoaineet : raakavalkuainen 21,5 %, kosteus 8 %, tuhka 4,5 %, raakarasva 2 %, raakakuitu 1 %.

Käyttöaihe

Zylkene ® kapselit sisältävät luonnollista, maitoproteiini kaseiinista saatavaa ainesosaa, jolla on todettu olevan rentouttava vaikutus. Annostellaan koirille ja kissoille ennen normaalista poikkeaviin tilanteisiin joutumista, kuten muutokset ympäristössä, yksin jääminen, muutto, tuntemattomat ihmiset tai eläimet, vieroitus, matkustaminen, ilotulitteiden ampuminen tai mikä tahansa eläimen tavanomaisesta päivärytmistä poikkeava tilanne.

Annostus

Täydennysrehu. Suositeltu päiväannos tulee antaa kerralla. Kapseli tulee avata ja jauhe sekoittaa ruoan tai makupalan joukkoon. Aloita käyttö 1–2 päivää ennen oletettua tapahtumaa tai ympäristön muutosta. Joillekin eläimille annostelu tulisi aloittaa jo aiemmin (5–7 päivää). Päivittäistä annosta voidaan kasvattaa eläinlääkärin ohjeesta. Suositellulla päivittäisellä annoksella ei ole havaittu olevan sivuvaikutuksia. Vettä on oltava jatkuvasti saatavilla.

Koirat ja kissat:

  • < 5 kg 1 kapseli päivässä

  • 5-10 kg 2 kapselia päivässä

Tuotetiedot

Avattavat jauhekapselit ruoan joukkoon.

Muoto: Kapseli
Pakkauskoko: 30 kapselia

Säilytysolosuhteet: Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä alle 25 °C. Ei lasten ulottuville eikä näkyville. Vain eläimille.

Jälleenmyyjät: Saatavilla hyvin varustelluista apteekeista, eläinlääkäriasemilta ja eläintarvikeliikkeistä sekä alan verkkokaupoista.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Vetcare ja koiran eroahdistus

Koiran eroahdistus ja yksinolo-ongelmat

Koiran eroahdistus

Eroahdistus on ikävä vaiva – eläinlääkäri neuvoo, mikä avuksi

Vetcare koiran yksinolo

Kouluttajan vinkit koiran yksinolo-ongelmiin

zylkene kokemuksia kissa

Joskus kissa pelkää uusia paikkoja tai ääniä