Zylkène 225 mg (Alfa-kasotsepiini)

Zylkene 10-30 kg (entinen 225 mg)

Kuvaus

Auttaa koiria rentoutumaan kuormittavissa, kestoltaan lyhyissä tilanteissa. Täydennysrehu.

Käyttöaihe

Zylkene®-kapselit sisältävät luonnollista, maitoproteiini kaseiinista saatavaa ainesosaa, jolla on todettu olevan rentouttava vaikutus. Annostellaan koirille ennen normaalista poikkeaviin tilanteisiin joutumista, kuten muutokset ympäristössä, yksin jääminen, muutto, tuntemattomat ihmiset tai eläimet, vieroitus, matkustaminen, ilotulitteiden ampuminen tai mikä tahansa eläimen tavanomaisesta päivärytmistä poikkeava tilanne.

Koostumus

Kaseiini (trypsiinihydrolysoitu naudan kaseiini) 90%, maltodekstriini, magnesiumstearaatti. Ravintoaineet: raakavalkuainen 66%, tuhka 14%, kosteus 8%, raakarasva 2%, raakakuitu 1%.

Annostus

Täydennysrehu. Suositeltu päiväannos tulee antaa kerralla. Kapseli tulee avata ja jauhe sekoittaa ruoan tai makupalan joukkoon.

Koirat:

  • 10-15 kg 1 kapseli päivässä

  • 15-30 kg 2 kapselia päivässä

Aloita käyttö 1–2 päivää ennen oletettua tapahtumaa tai ympäristön muutosta. Joillekin eläimille annostelu tulisi aloittaa jo aiemmin (5–7 päivää). Päivittäistä annosta voidaan kasvattaa eläinlääkärin ohjeesta. Suositellulla päivittäisellä annoksella ei ole havaittu olevan sivuvaikutuksia. Vettä on oltava jatkuvasti saatavilla.

Avattavat jauhekapselit ruoan joukkoon.

Muoto: Kapseli
Pakkauskoko: 30 kapselia

Jälleenmyyjät: Saatavilla hyvin varustelluista apteekeista, eläinlääkäriasemilta ja eläintarvikeliikkeistä sekä alan verkkokaupoista.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Vetcare ja koiran eroahdistus

Koiran eroahdistus ja yksinolo-ongelmat

Koiran eroahdistus

Eroahdistus on ikävä vaiva – eläinlääkäri neuvoo, mikä avuksi

Vetcare koiran yksinolo

Kouluttajan vinkit koiran yksinolo-ongelmiin

zylkene kokemuksia kissa

Joskus kissa pelkää uusia paikkoja tai ääniä