• Eläinten hyvinvointi syntyy ihmisten tekemillä teoilla

  Me Vetcarella haluamme varmistaa, että eläinten kanssa toimivilla ihmisillä on parhaat edellytykset pitää eläimistä hyvää huolta. Myymme, markkinoimme, viemme ja kehitämme lääkkeitä ja muita eläinten hyvinvointia edistäviä tuotteita.

  Mitä teemme:

  Kaikki alkoi eläinten ja eläinlääkäreiden tarpeisiin vastaamisesta

  Vuonna 1992 kolme suomalaista eläinlääkäriä perustivat Vetcaren vastaamaan eläinlääkärien ja eläinten tarpeisiin tuomalla maahan lääkkeitä, joille oli kysyntää, mutta ei jakelijaa.

  Kuluneiden kolmenkymmenen vuoden aikana toimintamme on laajentunut ja olemme kasvaneet yhdeksi Suomen johtavista eläinlääkealan yrityksistä. Kotimaan myynnin ohella merkittävä osa työtämme on nykyisin eläimille paremmin sopivien lääkkeiden ja muiden tuotteiden tuotekehitys ja vienti ulkomaille.

  Työtämme ohjaa tavoite toimia eläinten parhaaksi – nyt ja tulevaisuudessa

  Me vetcarelaiset olemme eläinlääkäreitä, farmasian ja tuotekehityksen ammattilaisia ja kaupallisia osaajia – kaikki intohimoisia tekijöitä ja rohkeita visionäärejä, joiden tavoitteena on toimia kaikin tavoin eläinten parhaaksi. Se tarkoittaa, että kehitämme tuotevalikoimaamme eettisesti huomioiden tuotteidemme vaikutukset ympäristöön, antibioottiresistenssiin ja eläinten hyvinvointiin. Se tarkoittaa myös, että joskus otamme valikoimaamme tuotteita, joiden eläinlääketieteellinen merkitys on niiden kaupallista merkitystä suurempi.

  Eläinten hyvinvoinnin lisäksi meille on tärkeää huolehtia ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista sekä taloudellisesta vastuustamme. Vetcare on suomalainen menestystarina, joka kasvaa myös kansainvälisillä markkinoilla.